Easy4IP - ik kan mijn account niet aanmaken via de app

by admin -
Bij uitzondering kan het gebeuren dat u geen account kunt aanmaken via de app/tablet. U krijgt dan geen verificatie code gestuurd via email. Een alternatieve methode is dan om via de website: http://www.easy4ip.com (binnen een Windows omgeving) een account aan te maken via de knop: sign up. Wanneer het account is aangemaakt dan kunt u met uw email adres en wachtwoord inloggen op de app en de camera of NVR toevoegen.