EZviz - wanneer toevoegen via wifi niet werkt

by Paul Z

Alternatieve opties

1. 1. Laat de camera een QR lezen
  2. 2. Het gebruik van een MicroSD-kaart

1. Laat de camera een QR lezen

1. Wanneer het apparaat de Wi-Fi-inloggegevens niet heeft kunnen pushen, klikt u op het tabblad 'Functie-instellingen --> Hulpprogramma Wi-Fi-configuratie'
  2. Voer je wifi-netwerknaam en wachtwoord in en klik op "Volgende"
  3. Richt de lens van het apparaat op de QR-code die op je mobiele telefoon wordt weergegeven en houd deze ongeveer 12 centimeter afstand. Zodra dit proces is voltooid, klik je op "statuslampje van de camera is blauw"
  4. Vervolgens voeg je het apparaat aan je account en voltooi de installatie.

2. Gebruik de TF-kaart [Micro SD-kaart] die in de camera is geïnstalleerd

1. Verwijder de TF-kaart uit de Mini
  2. Plaats de TF-kaart in de computer met behulp van een kaartlezer
  3. Maak een TXT-bestand met de naam ezviz in de hoofdmap van de TF-kaart met behulp van de software Notepad die in elke Windows-computer is geïnstalleerd [Plaats dit bestand niet in een map op de TF-kaart]. Opmerking -
    Zorg ervoor dat de bestandsnaam (ezviz) allemaal kleine letters is
    .
  4. Het bestand dient het volgende te bevatten :
ssid:uwwifinetwerknaam
wachtwoord:hetwachtwoordvanuwwifi
type:
  1. plaats de TF-kaart in de mini [zorg ervoor dat de mini is uitgeschakeld]
  2. Schakel het apparaat in [Let op de statuslampjes, wacht totdat de indicatorlampjes ALLEEN blauw begint te knipperen]
  3. Gebruik de mobiele APP om de QR-code op de achterkant van het apparaat te scannen of zoek en voeg het apparaat toe met behulp van de EZVIZ-webapplicatie
  4. Volg de instructies om het apparaat toe te voegen en de installatie te voltooien