Hoe bekijk ik de camera's van de recorder in Blue IRIS?

by admin -
Wanneer u uw camera's op een recorder heeft aangesloten en u wilt in de software Blue IRIS de camera's weergeven die op de recorder zijn aangesloten, gebruikt u de volgende instellingen:

De instellingen in het kort:

Adres :(http://) 192.168.0.111:0 ( verander het IP-adres in het adres van uw recorder )
User : gebruikersnaam van de recorder
Password : wachtwoord van de recorder
Make : Generic
Model : RTSP / H.264 / H.265 / MJPG / MPEG4
Path : /cam/realmonitor?channel=2&subtype=0 ( verander het cijfer 2 in het kanaal dat u wilt toevoegen

Op deze manier kunt u uw camera's die op de recorder zijn aangesloten toch via Blue IRIS bekijken