Hoe verzorgen jullie remote support op mijn pc indien ik dit nodig heb?

by admin -

Met behulp van Teamviewer kunnen wij (middels een eenmalig werkende door de klant aan ons te geven user/inlogcode) samen met de klant op zijn pc meekijken en eventueel instellingen aanpassen. Wij hebben een officiele licentie van Teamviewer en helpen menig klant om zijn/haar camera of NAS in te stellen mocht dit niet lukken. Kijkt u voor meer informatie over Teamviewer op de: Teamviewer website. Om een teamviewer sessie aan te vragen maakt u een ticket aan via deze link.