Installatie tips voor outdoor dome camera's

by admin -
Onderstaande tips zijn handig om te weten voor de installatie van Dahua Consumer outdoor dome camera's:

- Laat altijd de zakjes t.b.v. vochtregulatie in de camera zitten

- Instellen richting van de lens: draai de camera lens houder naar de gewenste hoek met de hand. De kop van de lens (met IR leds) kan ook gedraaid worden om het beeld te kantelen/verdraaien

- De SD-card kan in de camera worden geplaatst (wees a.u.b voorzichtig met het klepje te openen en sluiten)

- De reset knop zit in de camera op het printboard, deze 10 seconden ingedrukt houden om terug te gaan naar de fabriekssetting