Wat is het standaard IP-adres en gebruikersnaam/wachtwoord van de Dahua Easy4ip camera?

by admin -
De meeste Dahua Easy4ip camera's zijn ingesteld op DHCP mode, dat wil zeggen dat de camera een IP adres van het router toegewezen krijgt.
Indien dit niet het geval is dan is het standaard IP-adres van de camera:192.168.1.108. Dit adres kunt u aanpassen met de configtool van Dahua. Het standaard gebruikersnaam en wachtwoord van Dahua Easy4ip producten is admin/admin. Het wordt uiteraard sterk aangeraden om het wachtwoord bij het eerste gebruik aan te passen.